top of page

Param, Deloitte Teknoloji Fast 50 2023 ödülünün sahibi oldu

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2023 Programı Ödül Töreni, Meta ve Trendyol Group iş birliğinde Swissôtel The Bosphorus, Istanbul'da gerçekleştirildi. Program kapsamında sıralamaya giren ilk 50 firmanın yanı sıra, özel ödüllerin de sahiplerini bulduğu etkinlikte paneller ve Fireside Chat'ler ile teknoloji odaklı stratejiler konuşuldu. Bütünleşik finans sağlayıcısı Param, Deloitte Technology Fast 50 2023 listesinde yer aldı.



Param'ın Linkedin sayfasında şu açıklamaya yer verildi:

"Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bütünleşik finans sağlayıcısı olarak her an, her yerde finansal teknolojilerimizle ürün, platform ve hizmetlerin gelişmesine uçtan uca destek vererek, finansın teknolojiye dokunduğu her alanda var olacağız."

Deloitte Teknoloji Fast 50 hakkında...

Kendine özgü teknolojileri ile bir tüketici problemini çözerek, kendi geliştirdiği teknolojisini şirketinin gelirlerinde anlamlı bir büyüklüğe ulaştırarak, teknoloji odaklı ürünler veya hizmetler imal ederek girişimciliği yücelten kurumların bir araya geldiği ve ödüllendirildiği Deloitte Teknoloji Fast 50™ programı, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji firmalarını belirliyor.

73 görüntüleme0 yorum
bottom of page